Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков бе разочарован след загубата на полуфинала от Локомотив Пловдив. „Оранжевите“ отпаднаха от надпреварата след 0:1 на Градския стадион в Ловеч, а наставникът нападна играчите си след поражението.

„След загуба коментарите са малко, анализите трябва да са много. През първото полувреме играхме по добре, а след почивката някои смятаха, че мачът ще свърши бързо. За мен всички мачове са различни“, сподели наставникът на Литекс.

„Мач за мач ще играем, това ни остава“, добави още Христо Стоичков.

„Когато играеш на собствен терен, трябва да си максимално концентриран, при това срещу отбор с успешни мачове в първенството. Но когато не си подготвен, до там стигат нещата. Някои футболисти трябва да се посъбудят малко. Избираме най-добрия футболист за дадения мач и той играе.“

„Тези мачове са нервни. Те са професионалисти, трябва да играят първо за клубовете, а после да мислят за националния отбор. Ние не правим сметки“, добави Стоичков.

Колкото до битката за място в Европа от шампионата на България, Камата заяви: „Да се надяваме, че тази загуба няма да повлияе на нашия отбор, защото целта ни е да сме сред първите четири отбора, но ние не обичаме да правим сметки. Моята работа е да гледам мач за мач, тренировка за тренировка.“