Треньорът на Арда - Александър Тунчев - сподели пред "Мач Телеграф" очакванията си за предстоящата среща на тима с Литекс за Купата на България.

Той заяви, че не бива да се стига до подценяване, независимо че срещата е в Кърджали.

"Не искам да се стига до подценяване. Литекс са добър отбор. Това е турнирен мач. Трябва да влезем концентрирани. Въпреки че сме домакини и се изправяме срещу отбор от Втора лига, не искам да виждам отпускане. Единствено Умар Сако няма да може да вземе участие в срещата, защото е наказан", заяви той.

"Може би ще дадем почивка на някои от играчите. Ще преценим. Вероятно ще се даде шанс на някои от футболистите, които не са натрупали толкова много игрови минути. Ще е добре да натрупат и те повече игрови минути. Успяхме да се запознаем със силните и слабите страни на Литекс. Те са отбор, който, ако го оставиш, може да играе. Не е случайно това, че победиха Черно море в предишния кръг. Имат и млади момчета и по-опитни състезатели. Това, което аз им казах на момчетата, е, че те са тим, който идва и няма какво да губи. Трябва да са концентрирани, за да не се стига до изненади. Всичко се надявам да бъде наред", каза още Тунчев.