Христо Стоичков отправи изключително критични думи, спрямо президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, след победата на Литекс с 2:0 над Локомотив София.

„Поканил съм го (Борислав Михайлов – бел. ред.) на четири очи, да не бяга от тая работа. Искам детектор на лъжата, там да застане, да видим кой е мъжкар", изригна Стоичков след мача в Ловеч.

"Повече няма какво да говорим. На тая тема съм го отписал. Пушка не съм насочил срещу никого. Казах му само, че ми омръзна да говорим, 94-те това, 94-те онова. Поканвам го най-сериозно, да знае, че ще има изправен боец срещу него на Конгреса, така че да му мисли от днес“, каза Стоичков.

„Трябва да се изкоренят тези мърши от българския футбол. Трябва да има промени. От целия български футбол има недоволство, защото ние станахме за срам. Това, което ние получихме 94-та година, го хвърлихме на боклука, аз не желая да бъда в тяхната група. Забравил съм му телефона, за мен той не съществува“, продължи треньорът на Литекс.

Колкото до шефа на Съдийската комисия Коце Костадинов и коментарите от негова страна, Христо Стоичков каза: „Няма какво да отговарям на хора, на такива мърши, с по два мача. Няма да коментирам съдиите на мача.“