Треньорът Христо Стоичков призова всички в Литекс към абсолютна концентрация за предстоящата домакинска среща с Миньор Перник. Двубоят от 23-я кръг на "А" група е в събота от 15.30 ч. на Градския стадион в Ловеч.

„Чака ни тежък, много тежък мач. Познавам Стойчо Стоев и знам, че Миньор ще дойдат пределно надъхани“, заяви Камата съвсем сериозно.

„Нямаме право на никакво отпускане, на никакво подценяване. До края на сезона всички мачове са ни финал, в събота е първият. Вярвам,че моите момчета ще бъдат максимално мобилизирани и ще изиграят срещата с нужното себераздаване и професионализъм. Така, че да си свършим нашата работа както трябва и да нямаме ядове. Мислим единствено как да спечелим срещу перничани, други мачове и странични неща не ни вълнуват в момента", сподели още Стоичков.

Извън неговите планове са само Георги Миланов и Александър Цветков. Халфът пропуска двубоят заради натрупани жълти картони, докато капитанът на младежките национали се възстановява от наскоро претърпяния инцидент. Но дори и преди инцидента Стоичков не разчиташе кой знае колко на Цветков и той няма събрани дори 100 игрови минути.

Всички останали възпитаници на Камата са здрави и тренираха на пълни обороти през седмицата. За състава Стоичков отново ще избира от разширена група от 22 състезатели, които в петък привечер се качват на традиционния си лагер в ловното стопанство „Бялка".