Капитанът на Левски Владимир Гаджев бе сломен след загубата с 0:1 от Литекс в дербито на 21-ия ръг в А група. Той призна, че е много разочарован, особено след като според него „сините“ са надиграли своя съперник. Полузащитникът сподели още, че това е бил може би най-силният мач на Левски от началото на сезона.

„Шест точки, на толкова сме от титлата. Не е голям, не е малък този аванс. Не ни стигна гол днес. Не знам на какво се дължат тези пропуски. На късмет, на класа по някой път. От доста време не сме създавали толкова положения. Загубихме след прекрасния фаул на Христо“, каза Гаджев.

„Не знам дали има криза в Левски. След като падаме два мача е нормално да се говори за криза. Ще видим. Днес играхме много добре, особено през второто полувреме отборът на Ловеч не мина центъра. Това може би ни беше най-силният мач откакто сме започнали първенството“, добави той.

„В началото ни беше трудно може би заради напрежението. На всяка цена искахме да спечелим. След това се поокопитихме. Литекс е добър отбор, нормално е в началото да ни поставят под напрежение. Тежко е, играхме добре, а пак паднахме. Заради много неща съм унил, не искам да коментирам. И от загубата, и от други неща, които се случиха след мача. Всички бяхме много мотивирани и играхме добре, бяхме по-добрият отбор на терена“, продължи Гаджев.

„Да се надяваме, че ЦСКА и другите съперници за титлата ще загубят. Иначе разликата ще стане от шест – три точки. Ако не вярвах, че можем да спечелим всички останали мачове до края на първенството, нямаше да съм тук. Всички вярваме в това, доказахме го днес играта, особено през второто полувреме. Това ще ни даде сили за следващия мач“, завърши капитанът на Левски.