Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов изказа глас в подкрепа на днешния съперник на тима му ЦСКА. Шефът на ловчанлии е бивш играч на "червените" и призова да им се помогне, за да останат в елита. 

Столичани са с отказан лиценз, като все пак обжалваха това решение. В понеделник ще стане ясно дали за клуба ще бъде направен компромис, или ще продължи съществуването си в аматьорските дивизии. 

"Изключително болно ми е за ЦСКА. Дано това не се окаже последният им мач в професионалния футбол. Нека държавата и всички, които обичат този клуб, да помогнат и да направят всичко, за да остане в А група", сподели Стоилов. 

В последните дни и седмици се заговори за преименуване на Литекс на ЦСКА и преместването му в София. Мениджърът на "оранжевите" не даде категоричен отговор дали такова нещо може да се случи, но би работил при такива обстоятелства. 

"Аз съм играл четири години тук, все пак, така че сами си правете изводите дали пак бих работил. И периодът ми в ЦСКА е бил хубав, така че този стадион го помня с добро", сподели още Стойчо Стоилов.