Един от шефовете на Литекс - Величко Дихонов, атакува остро ЦСКА 1948 след мача между двата отбора, който завърши при 1:0 в полза на ловчанлии.
 
“След такъв мач шаблонно ще кажа, че съм доволен от момчетата. Най-вече, че показахме на този отбор, аз ги наричам “вредителите”, които пречат за голямото ЦСКА, показахме, че още са много далеч и да не се припознават с оня отбор, който е на “Армията”. Това няма да стане скоро, защото познавам собственика на ЦСКА и знам, че ЦСКА рано или късно ще си отиде на мястото. Той издържа и този отбор на Литекс, който го плюеха, но сега доказа, че е фактор и втори път ги побеждаваме в рамките на две години”, каза Дихонов по повод днешния успех на неговия отбор с 1:0 над ЦСКА 1948.
 
Шефът на Литекс коментира и темата за обединението между ЦСКА и ЦСКА 1948. 
 
“Не съм в кухнята на нещата, отговарям за моя отбор, но исках да кажа тези неща, защото следя нещата във футбола. С един файтон хора искат да свалят цялата червена общност. Това ме дразни. Дразни ме най-вече заради ръководството, което управлява и си дава парите за ЦСКА. Рано или късно, когато даваш - ще вземеш", завърши той.