Договор с Хебър подписа доскорошният полузащитник на Литекс Олег Димитров. Той идва в Пазарджик като свободен агент, след като предпочете да не подновява контракта си с ловчанлии. Интерес към 25-годишния футболист е имало и от други отбори от професионалния футбол, но Олег в крайна сметка избра предложението на Хебър. Преди него контракт с клуба парафира Александър Бастунов от Пирин Благоевград.
 
"С треньора Николай Митов се разбрахме буквално за две минути. Идвам в Пазарджик, защото проектът тук ми допада и смятам, че можем да си бъдем взаимно полезни и да постигнем добри успехи. С някои от футболистите на Хебър се познаваме, макар и да не сме играли заедно до този момент. Виждам една перфектна база на клуба. В личен план амбициите ми са да израсна като футболист и да помогна на Хебър за постигане на целите му през новия сезон", заяви пред клубния сайт на пазарджиклии Олег Димитров.
 
Халфът е юноша на Велбъжд (Кюстендил), няколко години беше в школата на ЦСКА (София), а след това игра и  за младежкия тим на Лудогорец (Разград), където беше и негов капитан. Има и пет официални мача за мъжкия отбор на "орлите". В последните две години бе част от Литекс.