Аматьор започна тренировки с Литекс. Старозагорецът Пламен Иванов, стартира днес своя повторен подготвителен период в лагера на ловчанлии. Месец след като изигра демонстративен мач за Литекс срещу четвъртодивизионния Вихър Завет, талантливият футболист ще прекара следващата една седмица в Ловеч. Той ще тренира пълноценно с първия състав на тима, ще играе в приятелския мач на Литекс тази събота срещу шампиона на Македония Шкендия Тетово и ще се готви с групата за предстоящото дерби с ЦСКА.

СНИМКИ: Аматьор започна тренировки с Литекс

Пламен Иванов с Христо Янев

Пламен Иванов бе посрещнат от спортно-техническия щаб на Литекс и се включи в днешната тренировка на отбора. През следващите дни той ще тренира наравно с всички състезатели и ще се докосне до професионалната атмосфера в Литекс.

СНИМКИ: Аматьор започна тренировки с Литекс

Пламен Иванов на терена на Литекс

Възможността да стане част от професионалния футбол е специалната награда на Ариана за Пламен, който бе определен за най-талантлив млад състезател в изминалото непрофесионално футболно първенство.

СНИМКИ: Аматьор започна тренировки с Литекс

Пламен Иванов с трофеите на Литекс

Младежът вече доказа своите перспективни качества с игра в отбора на Литекс срещу тима от Разградска област – Вихър Завет. Той отбеляза гол и записа 2 асистенции на своята сметка, с което впечатли ръководството на Литекс. Сега Пламен получава нов шанс за изява пред старши треньора Атанас Джамбазки. Аматьорът ще запише нови игрови минути с оранжевата фланелка и ще получи ценни наставления по време на своя престой в Ловеч. Както самият той споделя, „силно се надява, че ще получи безценен опит, който да му помогне да израсне професионално във футбола”.

СНИМКИ: Аматьор започна тренировки с Литекс

Пламен Иванов с треньора на Литекс Атанас Джамбазки

Програмата на Пламен Иванов по дни в лагера на Литекс

  • 10 ноември: Тренировка с отбора

  • 11 ноември: Тренировка с отбора

  • 12 ноември: Участие в приятелския мач между Литекс и Нови Пазар (Сърбия)

  • 15 ноември: Тренировка с отбора

  • 16 ноември: Тренировка с отбора

20 ноември: Посещение на мача Литекс-ЦСКА

СНИМКИ: Аматьор започна тренировки с Литекс

Пламен Иванов е посрещнат от президента на Литекс Трифон Попов