От какво разбира повече Ивелин Попов – от футбол или от жени? Сигурно доста от феновете, а и фенките на футбола в България си задават този въпрос след вчерашното емоционално изказване на Попето след победата над Миньор с 1:0. Капитанът на Литекс днес внесе леко уточнение по темата специално за слушателите на Голлиния и читателите на Gong.bg: „Това беше в кръга на майтапа. Футболните специалисти ще кажат дали разбирам от футболната игра или не. Но определено мога да кажа, че разбирам от жени. И ми „връзват” не само в Ловеч, а навсякъде. Това не е тайна”, категоричен бе юношата на Левски.

Той не пропусна да коментира и факта с мнимия Ивелин Попов, който се представяше за капитана на Литекс в интернет пространството: „Колкото и неприятно да ми е, в социалната мрежа Facebook има човек, който се представя за мен. А също така и в Skype. Ето сега е момента да си кажа, че аз от лаптопи не разбирам нищо. Леко съм индианец в тази сфера. Признавам си го. Не се занимавам с такива неща – нито с лаптопи, нито със скайпове. Някой може да ми направи беля, но хората, които ме познават знаят че съм над такива неща като скайпове и фейсбуци”, чистосърдечно си призна националът.

„Имах натрупани четири картона, но издивях при гола срещу Миньор, защото много исках да вкарам. Изпуснах дузпата и исках да върна на момчетата, това което може би щях да им взема. Ще ви дам един пример с Филипо Индзаги – той дори и на Фарьорските острови да вкара се радва като малко дете. Правя го за да ме „иска” гола, за да мога да вкарам още много голове. Затова го правя така бурно”, разкри Попето защо така бурно се радва при всеки отбелязан гол.

Той взе отношение и по проблемите, които двама негови близки приятели имаха със закона в последните седмици. Съотборникът му в Литекс Орлин Орлинов бе обвинен от „Мис Силикон” Катрин Вачева, че я е пребил, а най-добрият му приятел от юношите на Левски Божидар Митрев бе хванат да кара солидно почерпен след като отпразнува раждането на първородната му рожба.

„Със случая на Орлин Орлинов не съм запознат на 100 %. Звънях му няколко пъти след инцидента, но телефоните му бяха изключени. И не можах да разбера дали наистина е виновен или не. А Божидар Митрев се извини за неговата постъпка. Все пак един път ти се ражда дете. Дай Боже да има и две, и три, и пет деца, но все пак усещането от първородна рожба е единствено и неповторимо. Аз бях с него и нормално човек да се почерпи и да пийне малко повече. Но нито е бил неадекватен, нито нищо. За мен Божидар не е виновен. Законите в България обаче са такива и той ще си понесе последствията”, заяви Попов.

„Все още не съм подарил подаръка на детето на Божката. Това ще стане на прощъпулника. Засега само му честитих. Много се радвам за младото семейство и им пожелах да си гледат детенцето със здраве”, завърши Ивелин.

„Дай Боже да последвам Божидар Митрев. Аз обаче не искам да имам едно, а три деца. Божа работа. Като намеря жената до себе си ще го последвам”.