Капитанът на Литекс Ивелин Попов направи поредните си откровения за личния живот. „Футболистът на футболистите” разкри, че предпочита българската Ривиера, а когато е на плаж предпочита да се плацика с дечицата на брега.

„Като отида на море не обичам да се къпя в него. Цамбуркам се при децата. Не, че ме е страх от водата, но много обичам да гледам малките как си играят. . Обичам страната си и ще бъда на българското Черноморие и това лято. Живот и здраве като се върна от ЮАР веднага отивам на море, за да посъбера малко слънчеви лъчи”, призна лидерът на шампионите.

Днес той получи поредния си приз – за играч на месец април в А група. Според него многото индивидуални призове в последните дни не са го главозамаяли: „Покрай тези награди и това, че ме дават често по телевизията, женското внимание е същото както преди. Не съм се променил, останах си същия. Хората, които ме познават знаят, че не се възгордявам. В България звезди няма, звездите са на небето”, категоричен бе Попето.

„Дали раздавам автографи всеки ден? Всеки ден чак не. В Ловеч вече съм раздал на всички жители на града. В София много-много не излизам. Седя си в квартала, защото в центъра има много задръствания и се изнервям. Не давам много автографи. Аз съм общителен – спирам се, говоря си хората. Ако е някое хубаво момиче, аз го спирам”, завърши юношата на Левски.