Футболистите на Литекс Ивелин Попов и Петър Занев се оказаха сред най-заклетите фенове на фолк-певеца Тони Стораро. Двамата национали бяха заели челни позиции до една от сцените и бурно аплодираха изпълнителя.

Певецът отправи специални поздрави към тях с най-актуалните си парчета в нашумяло заведение във Велико Търново, а Попов и Занев показаха завидни умения в танците на малък периметър. Въпреки че и двамата се славят като едни от най-желаните партии сред жените, те бяха изцяло в мъжка компания.

Това бе част от клубното турне на Фен ТВ на Тони Стораро заедно с Теодора и Славена. Клубът се пукаше по шевовете, като феновете останаха без дъх след двучасов хит маратон. Началото бе за Славена, която се чувстваше като у дома си и бе бурно аплодирана по време на изпълненията си. Младата изпълнителка впечатли с изпълненията си наживо, а с танците си не остави никого равнодушен. Търновци доказаха, че наистина са „царете на купона” и не остана празен дори половин квадратен метър в заведението без танцуващи.

След нея в празника на Фен ТВ се включи тежката артилерия – Теодора и Тони Стораро. Двамата изпълниха най-големите си хитове, а феновете не се притесняваха да се ключват в изпълненията. Час след полунощ, тримата изпълнители вдигнаха наздравица с чаша шампанско и подсладиха вечерта с празнична торта.

След кратка пауза, купонът продължи с пълна сила с актуалните хитове на изпълнителите. Заключителната част бе отредена на Тони Стораро, който направи микс от негови и гръцки хитове. Бурно аплодиран, Стораро бе извикан три пъти на бис.

Още новини за Тони Стораро и звездите на поп фолка можете да прочетете в Signal.bg.