Най-добрият футболист на България за 2012-та Георги Миланов се нареди до най-добрия футболист на света за отминалата година Лионел Меси, макар и индиректно. Халфът на Литекс стана рекламно лице на известна марка шампоан за България, така както Лео е в родната му Аржентина.

Халфът на националния отбор представи невероятна фрийстайл демонстрация, при представянето на новия продукт на шампоаните – head & shoulders. Три месеца по-рано това направи мегазвездата на Барселона и Аржентина.

Георги Миланов се нареди до Лео Меси

„Имам хубава коса, а и за мен това беше нещо ново затова приех предложението. След тежката подготовка, трябваше да има нещо развлекателно. По принцип избягвам камери, интервюта и списания и си гледам моята работа. Но когато трябва да помогна съм насреща”, заяви след представянето на продукта Миланов.

На въпрос какво не би рекламирал, той бе категоричен: „Не бих се снимал гол!” и добави: „Обичам дрехите и винаги бих рекламирал такива през свободното си време. Защото все пак аз съм футболист, а не фотомодел”.

Георги Миланов се нареди до Лео Меси

„Дали съм суетен? Аз вече съм си намерил приятелка, така че ставам и излизам навън, няма кой толкова да ме гледа”, шеговито подментна младокът. „Иначе да, гледам се в огледалото, което е нормално за всеки млад мъж, който иска да изглежда добре. Но мога да се оправя за 5 минути”, завърши футболист №1 на България.

Георги Миланов се нареди до Лео Меси