Точно в навечерието на голямото дерби с Лудогорец, на Литекс по всяка вероятност ще му се наложи да търси нов треньор. Според вестник "Газета Спортурилор", заниманието на румънския шампион Стяуа от 10:00 часа тази сутрин е било водено от помощниците на наставника на ловчанлии Лауренциу Регекампф. 

Мача Литекс - Лудогорец можете да следите на 5-и декември от 16.30 часа в Gong.bg и да гледате в Gong Play и по Diema Sport, както и да слушате по Дарик радио.

На "Генча" за старта на заниманието са се появили Антон Петря и Кристинел Цермуре, които са асистенти от щаба на румънеца, треньорът на вратарите Флорин Тене, както и кондиционният специалист Томас Нойберт. 

Очакваше се самият Регекампф да е на тренировката днес, но според източниците на вестника, той е останал в Ловеч, за да избистри последните детайли около прекратяването на договора си. Специалистът е чакан в Букурещ следобед и тогава би трябвало да подпише договора си. 

Румънецът дойде в Литекс на 6 август и замени на поста Люпко Петрович. Но след по-малко от четири месеца на поста си, той се завръща в родината. Местните медии вече обявиха, че съпругата му Ана-Мария Продан, която е и негов агент, е постигнала принципното споразумение да води Стяуа с президента на клуба Джиджи Бекали.