„Имахме дълга седмица за подготовка. Подготвихме се, както трябва и се надявам да се представим по най-добрия начин в неделя. Мисля, че сме готови”, заяви за Гонг наставникът на Литекс Красимир Балъков преди дербито на шестия кръг в А група. Двубоят е в неделя от 20 часа на Градския стадион в Ловеч.

„Във всеки отбор има проблеми с контузии, нашият не прави изключение. Повечето футболисти при нас обаче са в добро състояние и се надявам, че ще се справим по най-добрия начин в неделя”, добави легендарният халф от близкото минало.

„Състоянието на Левски, не е нито плюс, нито минус за нас. Нас противниците ни интересуват дотолкова, доколкото ги анализираме спортно-технически. Проблеми си има всеки един отбор в България – не сме в Германия, Англия или Испания, за да нямаме проблеми. Проблемите на противниците ни не ни интересуват. Ние се подготвяме за победа във всеки един мач”, каза още старши треньорът на Литекс.

„Мачовете с ЦСКА и Левски винаги са по-специални. Ако кажа обратното, ще излъжа. Тези два тима винаги са били голям дразнител за всеки един отбор”, категоричен бе Бала.

„Нормално е сега да съм по-доволен от моя отбор, но все още сме далеко от това, което искам да виждам. Работим усилено всяка седмица, но за съжаление винаги се появяват неща, които не са предвидими, като контузиите. Но във футбола е така. Ние се опитваме по най-бързия начин да постигнем лицето, което искаме да виждаме”, завърши героят от САЩ`94.