Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков заяви след загубата от Берое, че ловчанлии трябва да коригират много неща, а имат малко време до първия официален мач, който е на 3-и юли. 
 
„Резултатът изобщо не ме интересува. Интересува ме начинът, по който играем. Ние имаме десет дни пред нас. В момента сме в най-тежката фаза от подготовката. Чувства се умора и тежест."
 
"И преди мача казах това на момчетата. В момента искам да видя кой има характер и кой е готов да играе и да дава всичко от себе си. Малко видях. Много неща трябва да коригираме. Видях и някои хубави неща“, коментира Балъков.  
 
„Новите футболисти се интегрират по най-добрия начин. Имаме изключително малко време до първия ни официален мач, който е на 3-и юли, а трябва да свършим изключително много работа“, добави треньорът на Литекс.  
 
„В същото време разбирам футболистите, защото умората им оказва голямо влияние. Нека да започнат официалните мачове. Пробваме различни варианти и все още е много рано да говорим за конкретни позиции. ЦСКА не ни интересува“, каза още Красимир Балъков.