Старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов сподели след успеха с 1:0 над Литекс, че с всеки изминал мач футболистите му ще стават все по-добри.

Ботев Враца с важна победа в битка на претендентите за Първа лига

"Отборът игра трудно, но на помощ тогава идват статичните положения, при които нашият отбор е добре. Това си каза думата. За играта не съм доволен, при 10 човека можеше да се смъкне малко топката. Или психически са затормозени, другото е, че топлото време изцеди силите на момчетата", заяви Ангелов.

"Малко се прибързваше с подаване на топката. Има някакво напрежение в отбора. Тук истинските фенове трябва да помогнат, не да хокат за една грешка. Работата става бавно, но ще стане. На момчетата трябва време."

"Първите два домакински мача тук имахме една дузина голови положения. При добре затворен отбор изпитваме трудности - липса на класа. От 16 отбора мисля, че в момента 15 са равностойни. Всеки мач не знаеш какво може да стане."

Следващият мач на Ботев е в Горна Оряховица и ще бъде много емоционален за Сашо Ангелов: "В Локомотив Горна Оряховица ми е минал повече от футболния живот, ще бъде друга обстановка за мен.
Като футболист след 20 години като се върнах като треньор всичко ми се виждаше променено. Сега съм във Враца, играя за този отбор, ще играя срещу моя любим отбор. "

"Видяхте днес с 10 човека напрежението какво влияние оказа. Има го това напрежение, но с всеки изминал мач тези момчета трябва да стават мъже."