Верея ще бъде воден от треньорски тандем в предстоящите два мача на отбора от Първа лига срещу Лудогорец и Дунав Русе, разбра Gong.bg.

Захари Димитров и Елиаш Алвеш да Силва ще сменят временно сърбина Небойша Лекич, с когото старозагорският клуб се раздели след разразилите се скандали през последните дни.

Както вече стана ясно, българските играчи в тима отказаха да излязат в контролата с Ботев Гълъбово. Причината е, че наставникът Лекич делял отбора на две групи - българи и чужденци. 

В понеделник, в тренировката на отбора взеха участие само четирима футболисти, след като и чужденците не останаха доволни от методите на работа на сърбина.

Лекич бе назначен преди малко повече от 20 дни. Той води отбора в три мача от Първа лига.

Захари Димитров е бивш футболист на Верея. Той приключи активната си състезателна кариера именно в старозагорския отбор във „В“ група. Той също така има и два периода в Берое. Треньорската кариера на Димитров започна в Ботев Нови Пазар, а след това води тима на Атлетик Шумен.

Елиаш вече бе начело на Верея през втория дял от миналия сезон.

Верея се очаква да назначи нов постоянен треньор след мача за Купата на България, който е в края на месеца. Фаворит за поста е Людмил Киров.

Верея гостува на „Лудогорец Арена“ в мач от осмия кръг на Първа лига и може да го гледате по PLAY DIEMA XTRA и DIEMA SPORT, както и да следите по Gong.bg.

Верея се намира на последно място в класирането само с 2 точки. Отборът все още не е успял да вкара гол.

Пропадна контрола на Верея

Напрежение във Верея, предстои треньорска смяна

И чужденците обърнаха гръб на треньора на Верея