Полузащитникът Васил Панайотов подписа официално договора си с Левски. 26-годишният Панайотов, който е юноша на "сините", е осмото ново попълнение в състава на столичани през това лято след Иван Горанов, Александър Любенов, Жуниор Мапуку, Георги Ангелов, Антонио Вутов, Серджиу Буш и Милош Цветкович. Халфът се завръща на "Герена" със свободен трансфер от полския втородивизионен Стал Миелец, за който записа 15 мача през пролетта с 6 асистенции. В кариерата си плеймейкърът е играл още за Берое, Пирин Гоце Делчев и Банско, а в чужбина се е състезавал още за Агиа Напа (Кипър) и за Завиша Бидгошч.

"Много съм щастлив, че ще завръщам вкъщи. Имах две други оферти от България и една от чужбина, но не съм се колебал и за секунда, когато ме потърсиха от Левски. За мен винаги е било мечта да играя със "синята" фланелка за най-големия клуб в България. Искам да благодаря на Даниел Боримиров и на Николай Митов, които ми гласуваха това доверие. Ще дам всичко от себе си, за да го оправдая и да не ги разочаровам", коментира Панайотов.

"Много съм развълнуван. Приемам това като втори шанс, защото като юноша на Левски, точно когато трябваше да заиграя в мъжкия отбор, получих една контузия и това ми попречи да се боря за място в състава. Може би тук е мястото да благодаря и на един друг бивш футболист на Левски и мой съгражданин Костадин Башов, който преди три години, когато бях на кръстопът, повярва в мен и ми помогна да си намеря отбор в Кипър. Това ми върна увереността и самочувствието, а след това кариерата ми отново тръгна нагоре", каза още полузащитникът.

Левски официално подписа с нов полузащитник

"Сега Левски гради един почти нов състав. Вярвам, че всеки един от футболистите ще бъде максимално амбициран, за да зарадваме феновете и отборът да се върне там, където му е мястото - на върха. Искам да спечеля много купи и титли с Левски", допълни той. 

Халф премина успешно медицински прегледи в Левски