Николай Бодуров вече официално е футболист на Фулъм. От лондонския тим обявиха трансфера чрез своя сайт, а същото направиха и в Литекс.

Договорът на Бодуров с бившия отбор на Димитър Бербатов е до лятото на 2017 година като в него има опция за удължаването му с още една, а през този период защитникът ще получи 2,2 милиона евро. От Литекс обявиха и трансферната сума по сделката, която е 1,05 милиона евро.

Българинът премина успешно медицински прегледи пред погледа на Феликс Магат и вече проведе първа тренировка с новия си тим, който се подготвя в австрийските Алпи. Ако мениджърът Магат прецени, българинът може да дебютира за новия си отбор още в събота в контрола срещу турския Ризеспор.

В сайта на Фулъм разказват за кариерата на Бодуров и му желаят успешен престой във Фулъм.

Николай Бодуров бе привлечен в Литекс през лятото на 2009-та година. За 5 сезона с екипа на оранжевите, защитникът записа над 150 официални мача във всички надпревари, а с изявите си се превърна в твърд титуляр и в националния тим. В Ловеч Бодуров спечели 2 шампионски титли( 2010 и 2011г), Суперкупата на България(2010г), както и няколко индивидуални награди и отличия.