Футболистът на Литекс Симеон Славчев бе крайно разочарован от условията на игра на стадион „Тича“ при гостуването на Черно море (2:1). Младият талант призна, че такива мачове не кореспондират по никакъв начин с детската му мечта да играе хубави мачове на хубави стадиони и допълни, че подобни срещи го амбицират да направи трансфер в чужбина.

„Просто нямам думи, като започнем от терена... Аз като малък имах мечта да стана футболист да играя на хубави стадиони, да играя пред публика и в момента съм двойно по-амбициран, колкото се може по-бързо да направя силен сезон и да направя трансфер е чужбина, за да може да осъществя мечтата си. Това днес не бе мечтата ми. Обичам футбола, но това днес не бе футбол“, започна Славчев.

„Не бих казах, че не ми се играе в България, но едва ли има човек, който иска да играе на този стадион. Не мога да коментирам ситуацията, не видях хубаво, но съдията толкова си може“.

„Важни бяха трите точки, тепърва предстои интересното. Тази фантастична първа седмица, там ще има хубави мачове и ги чакаме с нетърпение“, завърши Славчев.