Президентът на Литекс Трифон Попов внесе яснота около ситуацията с национала Николай Бодуров по време на сбора на лидера в А група. Защитникът не присъства на първата тренировка на „оранжевите”. Той бе отстранен от отбора няколко мача преди края на есенния полусезон.

„Николай Бодуров е състезател на Литекс и засега ще се подготвя по индивидуална програма. После ще преценяваме”, категоричен бе Попов.

„За Бодуров има всякакви варианти. Трансфери стават когато има трансферен период. Ако офертата е изгодна за клуба и за самия футболист трансферът не е невъзможен”, добави президентът на Литекс.

„Можем да привлечем още един или двама футболисти, но не на всяка цена. Може и да преотстъпим някои от нашите играчи”, каза още Трифон Попов.

Той изказа мнение и по отношение качеството на тревната покривка на стадиона в Ловеч: „Ще се опитаме да подобрим състоянието на терена. За съжаление неговото качество не е много добро. Има вариант през лятото да предприемем подмяна на тревното покритие на Градския стадион!”