Президентът на Литекс Трифон Попов, който пътува с отбора за Унгария, говори на Летище София за предстоящия мач-реванш срещу Дьошгьор, както и за състоянието на отбора след двете поредни загуби – от унгарците и от ЦСКА.

Запитан дали отпадането на Литекс ще бъде трагедия, Трифон Попов отговори с утвърдителното „да“, но той не смята, че двете поредни поражения ще повлияят върху Красимир Балъков и заемания от него пост.

„Разбира се, че не е отписан мачът, имаме някакви шансове, отборът на Дьошгьор има по-големи шансове, но не отписваме мача. Това все пак са турнирни двубои. Публиката им не е голямо преимущество при гостуването“, сподели Трифон Попов.

„Има напрежение в тима, ние не сме отбор, който е свикнал да губи в два мача поред без да отбележи гол. Надявам се да излезем от това състояние.“

„Красимир Балъков си държи съблекалнята, той разговаря с играчите, направили са си нужните изводи“, коментира президентът на Литекс.

На въпрос, свързан с евентуално отстраняване на Красимир Балъков, Трифон Попов заяви: „В България е така, но ние се надяваме да вървим по друг път. Дали сме му картбланш и оставката му не стои на дневен ред.“