Героят за Литекс при победата с Лудогорец с 4:2 Бьорн Маарс Йонсен отличи представянето на съотборниците си в този мач за успеха. Той реализира хеттрик, въпреки пропуските през първата част и в предишните двубои. 

Според американеца, този успех е изключително важен за битката за Лига Европа, но той трябва да бъде затвърден в последния мач за сезона срещу ЦСКА в София, който може да подпечата визата на Литекс за евротурнирите. 

"За мен беше важно да запазим спокойствието, да се забавляваме и да се борим. Това е футбол, играе се 90 минути. Исках да се реванширам за пропуските си през първата част и се реванширах след нея." 

"Психологически ми тежеше само на мен, че пропускам. Съотборниците ми не ми пречеха в това естество, напротив. Нямах напрежение от тях, само от мен си идваше това. Отборът днес ми помогна, за да вкарам. Страхил ми помогна по страхотен начин да вкарам, всички бяха такива. Головете просто изискват време." 

"Не искам да се натискам да вкарвам, дузпите за мен не са толкова важни. Пауло Регула дойде и ми каза, че ще вкара, затова му дадох топката. Явно това беше съдбата, защото после вкарах три гола." 

"За мен е голямо предизвикателство, знаех, че това ни е целта. Не трябваше да играем така, както в началото, ако искаме да играем в Лига Европа. Трябва да печелим, за да играем там. Сега ни предстои мач с ЦСКА, в който трябва да покажем, че заслужаваме мястото си там", сподели Бьорн Маарс след мача пред Diema Sport.