Наставникът на Литекс Красимир Балъков определи мача на тима му с Локомотив София в "Надежда" като "здрав и мъжки". Двата тима завършиха 0:0, като според легендата от САЩ'94, песъчливият терен в София е повлиял на играта.

"Вие виждате какви резултати се получават в първата шестица. Всеки един отбор иска да постигне максималното и играе с необходимия риск. Мачовете са много мъжки и здрави, а на такива терени като тоя тук е много трудно да се играе. И двата тима направиха всичко, за да победят", сподели Балъков.

Ловчанлии имат само два гола от началото на пролетния дял и определено стигат трудно до попадения след продажбата на голмайстора си Вилмар Джордан, но според Бала няма проблем в атака за тима му. 

"Не виждам проблем в атака. Тряба да се работи и да се тренира, защто нямахме време. Сега програмата ще е по-разредена и ще тренираме, затова ще имаме време да отреагираме", заяви още треньорът на "оранжевите". 

Той говори още за съдийството и целите на отбора до края на сезона. Според него, промяна в поставените задачи няма и няма как да има. 

"Аз съм доволен от съдийството, просто подходих малко по-емоционално, което е нормално за такава среща. Просто малко емоции, минах после и поздравих съдията." 

"Целите са си поставени от самото начало, няма да се променят. Докато имаме възможност, ще се борим със зъби и нокти да сме там", завърши изказването си наставникът на ловчанлии.