Милчо Ангелов ще води атаката на Литекс в дербито срещу Лудогорец, призна старши треньорът на ловчанлии Красимир Балъков. По думите му нападателят се е представил добре в контролите по време на зимната подготовка и ще бъде титуляр при домакинството на шампионите.

"Ангелов изненада положително треньорския щаб с представянето си в подготовката. Надявам се да го направи и в събота на мача с Лудогорец. Винаги съм казвал, че когато един футболист работи здраво и чака своя щанс, го получава. Сега той трябва да даде всичко от себе си, за да го зарази", коментира Балъков.

Едва преди двубоя той ще решава дали да включи в групата за двубоя последните две нови попълнения Пауло Регула и Бьорн Йонсен, тъй като те все още нямат достатъчно тренировки с оранжевите и ще им трябва време за адаптация. Двамата ще бъдат картотекирани днес в БФС. В състава на Литекс няма контузени играчи и всички са на разположение на треньорски щаб за предстоящия двубой с Лудогорец в събота от 17.00 часа в Ловеч.

Ще следим мача минута по минута в Gong.bg, може да го наблюдавате по Diema Sport и в Gong Play, както и да го слушате на честотите на на Дарик радио. /БТА